Ulvestua

Det var en gang en bonde som var plaget av ulv som spiste av sauene hans. For å stoppe vargens fårikål-gilde, satte bonden opp en felle, en ulvestue som ulven kunne falle i...

 

· En ulvesaks, det er en skummel sak(s) — man ser det ved første øyekast. Lange rader med sylkvasse jerntenner i et åpent, sultent glis. Når noen setter foten i midten av den, biter den sammen så hardt at skinnbein popper som smellbonboner og hvem som helst — folk, fe, ulv, rein eller Bergensere — lager ulvelyd. AAaooooooOOOoOooooooooooo! AaAOOoOoooOOOOOOOOOOOOOOOOO! 

 

· Ulvestuen høres derimot rent trivelig ut! Litt granbar, en koselig grop der man kan ta en blund, sikkert en god madrass i et hjørne og en thermos med toddy. Dette er det vi i bransjen kaller branding!

 

· På samme måte som mamma kalte fluortabletter for tanngodteri da jeg var liten, og vegetarburgere kalles beyond meat eller impossible burger og ikke plantekake, så kan man kalle en ulvefelle for saks (au-au-au!) eller stue (kooooooos!)

 

· Det er noe å tenke på, så vi har tenkt at vi ikke lengre er en podcast! Fra nå av er Snipp Snapp Snute en øreklem og ingen kan stoppe oss!

Kos dere med eventyr!  

 

Tusen takk til alle lytterne våre! Om du vil støtte Snipp Snapp Snute, kan du gjøre det ved å gi oss en omtale på Apple Podcasts, følge oss på Spotify eller snakke om oss på sosiale medier med #snippsnappsnute!

 

Ta gjerne kontakt med oss for å få akkurat ditt favoritteventyr med på podcasten, på facebook.com/snippsnappsnute.pod, instagram.com/snippsnappsnute.pod eller på mail, snippsnappsnute.pod@gmail.com.

 

-Snutene!

Share | Download

Episodes Date

Load more

Play this podcast on Podbean App