Askeladden som stjal sølvendene til trollet

Det var en gang tre brødre som søkte lykken i tjeneste ved kongens slott. De to eldste brødrene bestemte seg for å bli kvitt den plagsomme minstebroren, ved å sende ham i et ærende som fikk ham i møte med et stort, forferdelig TROLL…

Hvis det fins én universal sannhet—én ting vi alle i hele verden er enige om, ingen protest, ingen unntak—er det at lillebrødre er noe herk. Altså, så ærlige må vi kunne være med oss selv i dette herrens år 2020.

Jeg sier dette som lillebror selv! Verre, som attpåklatt—den verste typen lillebror! Vanlige lillebrødre får i hvertfall cirka like fine julegaver; attpåklatter får dyre gaver, fordi foreldre har bedre råd!

Med dette i tankene—at vi er enige om at lillebrødre bare er det verste som fins—tenk hvor fælt det må være å være Per og Pål.

Stakkars Per og Pål som bare har ett ønske, (at lillebror skal bli spist av et stort og forferdelig troll), og ikke har gjort en flue fortred, og så må de se at Espen Askeladd kommer seg ut av hver en knipe og får rikdom, berømmelse, prinsesser og halve kongeriker!

Vi skal huske på det, neste gang vi heier på Espen Askeladd, at det er noen som må lide for hver gang Espen vinner. Kanskje neste gang så dikter vi om slik at det er storebrødrene som får prinsesse, gull og kongeriker!

Kos dere med eventyr!

 

Sjekk ut våre nye klubb på Patreon.com/snippsnappsnute!

 

Snakk med oss på sosiale medier eller på snippsnappsnute.pod@gmail.com!

Vi sees neste uke!

 

Share | Download

Episodes Date

Load more

Play this podcast on Podbean App