Rødhette og Ulven

Det var en gang en liten jente som skulle være snill og ta med en kurv med gode saker til bestemoren sin, ikledd sin nydelige røde hette. For å komme dit måtte hun gå gjennom skogen, og i skogen bodde en farlig, sulten ulv!

Vi skal alle passe oss for å kritisere andre foreldre. Det er umulig å si hvilken ugagnskråke som skjuler seg bak det muntre smilet vi får se — vi bekjente, vi ett-treff-i-måneden-ene, vi som møter ungen på butikken eller lekeplassen — kanskje ser ungen ut som en engel foran oss, mens han på hjemmefronten stikker mobiltelefoner ned i brødristeren, lugger collien med krølltang og vekker mamma med en vannpistol fylt i doskåla.

…Men likevel… 

Likevel er det kanskje litt i overkant brutalt å sende et barn alene gjennom en mørk skog fylt med snakkende rovdyr, bærende på en kurv velduftende lokkemat — eller ulveagn — ikledd varselsfarger, anti-kamuflasje, fargesignal som sier at middagen er servert! Det er klart at Adam's Matkasse ikke enda hadde kommet til distriktet, men en annen løsning må det ha vært mulig å finne for å fôre farmor.

Kos dere med eventyr!

Tusen takk til alle lytterne våre! Om du vil støtte Snipp Snapp Snute, kan du gjøre det ved å gi oss 5 stjerner på Apple Podcasts, følge oss på Spotify eller snakke om oss på sosiale medier med #snippsnappsnute!

Ta gjerne kontakt med oss for å få lest opp ditt favoritteventyr, på facebook.com/snippsnappsnute.pod,

instagram.com/snippsnappsnute.pod

eller på mail, snippsnappsnute.pod@gmail.com.

-Snutene!

Share | Download

Episodes Date

Load more