Per, Pål og Espen Askeladd

Det var en gang en konge som mistet utsikten fra slottet sitt på grunn av en gigantisk eik. Mang en tømmerhogger kom for å prøve å hugge ned eika, men ingen fikk det til. Per, Pål og Espen Askeladd bestemte seg for å prøve lykken de også.

Tenk så mange eventyr som rett og slett ikke kunne eksistert i dagens samfunn. La oss snakke om Ponsse ScorpionKing

Ponsse ScorpionKing (ikke en feilstaving av tittelen på en film med Dwayne "The Rock" Johnson, men heller et trehuggermaskin) gjør kort prosess av alle trær, og freser også gjennom greinene som henger igjen på tømmerstokken fortere enn du kan si "tannpirkere". Den unike kranen gjør jobben enkel uansett terreng, og selve kjøretøyet er en åttehjuling med flere hestekrefter enn Pegasus og Sleipner til sammen.

Hvorfor nevner vi (den flotte) Ponsse ScorpionKing? Jo fordi Ponsse ScorpionKing ville FREST seg igjennom kongens problem-eik på null-komma-swish, tygd opp greinene på swish-komma-ingenting, og stablet restene foran kongens utepeis som tennved.

Ponsse ScorpionKing ville sikkert løst problemene til Rødhette og De Tre Små griser også! Rødhette kunne gått over den LYSE, ÅPNE sommerengen i stedet for den mørke skogen, om bare Ponsse ScorpionKing hadde vært der først. Ingen ulv kunne blåst ned et tømmerhus lagd av TUSEN tømmerstokker - en ENKEL bestilling for Ponsse ScorpionKing.

*Vi i Snipp Snapp Snute er ikke sponset av Ponsse ScorpionKing, og har ingen affiliasjon med verken Ponsse, skorpioner eller kongehuset.

Kos dere med eventyr!  

Tusen takk til alle lytterne våre! Om du vil støtte Snipp Snapp Snute, kan du gjøre det ved å gi oss en omtale på Apple Podcasts, følge oss på Spotify eller snakke om oss på sosiale medier med #snippsnappsnute!

Ta gjerne kontakt med oss for å få akkurat ditt favoritteventyr med på podcasten, på facebook.com/snippsnappsnute.pod,

instagram.com/snippsnappsnute.pod

eller på mail, snippsnappsnute.pod@gmail.com.

-Snutene!

Share | Download

Episodes Date

Load more

Play this podcast on Podbean App