Mannen som skulle stelle hjemme

Det var en gang en mann som mente han ville ha gjort en MYE bedre jobb på hjemmefronten enn kona si. For å bevise dette, byttet de oppgaver for dagen…

Noen jobber er det best at mannfolk gjør. 

Fins ikke ei dame som får dem til. Sånn er det bare.

Jeg nevner i fleng:

  • ehm… 
  • hmmm… 
  • ...
  • ...
  • skal vi se....
  • aha! STÅ OG TISSE! 

Som dere ser: mange ting er det bare et ekte mannfolk som kan.

I eventyret dere skal høre i dag, oppdager mannen at det er en del oppgaver som damer tradisjonelt sett gjorde som han ikke mestrer, til hans sorg og vår underholdning.

Menn har gjort store invasjoner på husvask- og matlagingsfronten de siste femti år. Vi har fylt tradisjonelt varme, feminine, myke aktiviteter med harde, dyre dupeditter som sier BJJJSSSSHSHHHHH!!! og RATATATATATATATA!, for å skremme damer vekk og lokke enda flere menn inn.

Kjøkkenet er fylt med flamberingsbrennere, kjøttkverner, pølsepakkere og flytende nitrogen.

Gulvet vaskes av robot som sier "Clean the LiDar sensor for optimal execution", og gressplenen må markeres av usynlige, digitale gjerder for at gressklipperen ikke skal stikke til naboen i 29 og spise rosene.

Menn kjøper kniver fra japan og kvesser dem til de deler opp både tomat og skjærefjøl, de plasserer smartsensorer i hvert hjørne av huset for å sørge for tidlig støvdeteksjon (så roboten kan sendes til angrep) og de importerer Amaranth-melk fra sydlige strøk og auto-tempererer den til 7,34 grader celcius før drikking.

Dette kalles en overreaksjon. Vi har ikke fortalt damer dette, men alle menn i Norge blir fortalt eventyret "Mannen som skulle stelle hjemme" i all hemmelighet av en mannlig slektning når vi fyller ti. 

Dette har pågått i sytti år. Vi har en hemmelig pakt om at det som skjer i eventyret aldri skal skje igjen, og derfor har vi fylt huset med maskiner, stål og bråk.

Det går et rykte (i vår hemmelige manneklubb) om at damer ikke bare vet om denne konspirasjonen men at det faktisk var en dame som stod bak hele ideen...

At damer lar menn invadere husarbeidet så mye de bare vil, slik at de selv kan få fred, plante avocado-planter og høre på podcast på stua…

Men det er bare et rykte.

Kos dere med eventyr!

 

Sjekk ut våre nye klubb på Patreon.com/snippsnappsnute!

Snakk med oss på sosiale medier eller på snippsnappsnute.pod@gmail.com!

Vi sees neste uke!

Share | Download

Episodes Date

Load more

Play this podcast on Podbean App