Katten med Støvlene

Det var en gang en katt som ville hjelpe herren sin å bli rik, berømt og vel giftet. Alt han ville ha i bytte var et par lekre støvler (samt å ikke bli kverket)…

Katten med Støvlene er kanskje den kuleste kattebaserte historien vi kommer til å ha i eventyrsamlingen (til den dag vi lager eventyret Katten med jetfly og laserpistol (vi sikter på slippdato en gang i 2022)).

Det er et rikt eventyr med mange karakterer, en hovedperson med kløkt og sjarm, et triks vi som lyttere GLEDER OSS til å prøve på første troll vi møter, samt vakre prinsesser og ekstragarderober.

Og—spoiler alert—prinsessen og kattens eier blir til slutt gift, alt takket være kattens allerede nevnte kløkt og sjarm.

Men der tenker vi noe av problemet ligger…

Er prinsessen egentlig, om vi tør være helt ærlige, ta på oss Sherlock Holmes-hatten og granske omstendighetene, forelsket i kattens herre… … … eller katten selv!

Tenk på det! Du har blitt sjarmert av en legende, en markise, en rullegardin, og så viser det seg, mens årene går, at du er gift med en traust møllergutt uten mer sjarm enn du kan tilegne en pose kveitemjøl.

Skal katten da være tilstede i alle livets øyeblikk for å hjelpe gutten? Skal det bare gå sin gang?

Det er ikke lett å si hva som skal skje etter eventyrs ende…

Men eventyret selv er lett å kose seg med! :-)

Kos dere med eventyr!

 

Sjekk ut våre nye klubb på Patreon.com/snippsnappsnute!

 

Snakk med oss på sosiale medier eller på snippsnappsnute.pod@gmail.com!

Vi sees neste uke!

 

Share | Download

Episodes Date

Load more

Play this podcast on Podbean App