God Dag Mann Økseskaft

Det var en gang en tunghørt fergemann som var livredd for å bli arrestert av lensmannen. Han satte en plan i live som var så bombesikker, så urokkelig, at han ble sikker på at han kunne sno seg unna…

Vær helt ærlig nå—om du er en av oss som aldri hadde hørt om dette eventyret, så syns du God Dag Mann Økseskaft er en uhorvelig snodig tittel!

Andre eventyr i katalogen vår er klare beskrivelser av hva du har i vente ("Keiserens Nye Klær"; "Prinsessen som ingen kunne målbinde"), mens andre er bare navnet på hovedkarakterene ("Rødhette og Ulven"; "Askepott"; "De Tre Små Griser"). Denne ukens eventyr, derimot høres ut som om du har trukket fire ord fra en hatt:

Dag
Økseskaft
Mann
God

Og fått i oppgave å lage en setning av det!

Mann! God Økseskaft-Dag!
Økseskaft-god dag, mann!
Dag Økseskaft, God Mann!

Og som dere snart vil høre, felles "aldri-hørt-om-eventyret-før"-ere, kunne det jo ikke passet bedre at nettopp dette eventyret hadde så uforståelig tittel! Det er jo helt perfekt! 

Men om noen kan skrive historien om Dag Økseskaft, den Gode Mannen, så gleder vi oss sjukt til å lese den!

Tusen takk til alle lytterne våre! Nyhetsbrevet vårt kommer til å være et spennende sted fremover, så stikk til snippsnappsnute.com og meld deg på om du ikke allerede leser denne teksten der! ;-)

Ta også gjerne kontakt med oss for å få akkurat ditt favoritteventyr med på podcasten, på facebook.com/snippsnappsnute.pod, instagram.com/snippsnappsnute.pod eller på mail, snippsnappsnute.pod@gmail.com.

-Snutene!

Share | Download

Episodes Date

Load more

Play this podcast on Podbean App